Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Dział cheaty, boty, bugi?

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Wprowadznie: jak wiecie Mpcforum to głównie forum o cheatach, ale niestety jest niemożliwe zrobić działy dla wszystkich gier, wiec proponuje aby powstał specjalny dział "cheaty" do publikowania cheatów, botów, modów do gier które nie mają swojego działu na mpc.

Co to da? napewno wieksze zainteresowanie forum, przybycie nowych userów etc.

Jak sama nazwa wskazuje "MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki" wiec powinno powstac miejsce gdzie uzytkownicy mogliby sie dzielić cheatami,botami,bugami do gier które nie mają własnego działu.

Użytkownicy forum mogliby umieszczać tam własne lub znalezone w necie cheaty, dzielić sie bugami do różnych gier, oraz pytać szukać o poszczególne cheaty do różnych gier.

Zaproponowany dział będze ułatwieniem w szukaniu cheatów do gier które mają mała grywalność i nie mają szans na swoje subforum w dziale
"inne gry"

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Są działy "Inne gry", a więc jeżeli dana produkcja jest rozwinięta, są do niej cheaty i gra w nią jakaś liczba osób, to może trafić właśnie do jednego z tamtych działów. Jestem na nie.

Opublikowano

Są działy "Inne gry", a więc jeżeli dana produkcja jest rozwinięta, są do niej cheaty i gra w nią jakaś liczba osób, to może trafić właśnie do jednego z tamtych działów. Jestem na nie.

Co z tego, że istnieją działy inne gry?

Wiesz ile osób gra w gry które nie maja szans na dział czy subforum? zaproponowany dział będze ułatwieniem w szukaniu cheatów do gier które mają mała grywalność i nie mają szans na swoje subforum w dziale "inne gry"

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

jest też od tego niezbędnik cheatera, ale zawsze to coś nowego. Tak.

Niezbędnik cheatera nie jest od publikowania i szukania cheatów tylko do pomocy w pisaniu itp

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Czuję, że ludzie by wrzucali tam cheaty nawet do gier, które mają swoje działy na MPC.

A tak to są Inne Gry, dlatego ja Neutralny.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dobra sugestia, oczywiście, że jestem za.

W prefiksach można by dodawać tytuł gry np. [Crossfire] HackAFFAUFAF

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Czuję, że ludzie by wrzucali tam cheaty nawet do gier, które mają swoje działy na MPC.

A tak to są Inne Gry, dlatego ja Neutralny.

To moderator by je przenosił do odpowiedniego działu.

Ten dział miałby na celu pomoc w szukaniu/publikacji cheatow do mniej grywalnych gier które nie mają szans na swój dział czy subforum.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

A później szukanie tego czego chcemy zajmie nam wieki, bo tyle tego tam będzie... '-'

Nie.

A trudno byłoby prowadzić spis tematów jak w innych działach?

Tak samo jest choćby z cheatami do metina jest pełno tematów o cheatach i jakoś ludzie sobie radzą z szukaniem

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

f5

Cheaty do takich gier wrzucamy do Inne gry. Jeśli gra ma wystarczająco dużo cheatów i jest popularna to wtedy jest tworzony dział. Nie wiem na jaką cholere mnożyć zbędne działy.

Może to jest kolejny troll topic?

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...